Óvodánk

Óvodánk Rákosmente egyik legnagyobb, nyolc csoportos intézménye az Újlak utcai lakótelep szívében. Külső-belső környezetünk barátságos, otthonos, hangulatos, a szülők szerint jó hozzánk bejönni.
Szerepünk a kerületünk életében több szempontból is sokrétű. Zöld, parkosított udvarunkon számtalan játék, – és mozgáslehetőséget biztosítunk gyermekeinknek. Pedagógiai programunkban – épp a lakótelepi környezetet, életformát figyelembe véve – kiemelt a hagyományőrzés.

Mi Mákvirágosok büszkén vezetjük körbe az érdeklődőket intézményünkben!

Induljunk hát el: nemcsak az épület, a kerítés újult meg, de az óvoda vezetése is!
Nyitottakká, frissekké váltunk, mi, akik itt dolgozunk! Újabb lehetőségeket keresünk gyermekeink sokoldalú fejlesztésére, támogatjuk a tehetségeket, felzárkóztatjuk, akik valamiben elmaradtak, vagy csak lassabban haladnak!

Figyelünk arra, hogy a lakótelepi mozgás-hiányt pótoljuk, újabb lehetőséget biztosítva az úszással, ovi-focival, valamint napi szintű tornáinkkal.

Jóérzéssel tölt el bennünket, hogy elfogadásunk – befogadásunk olyan szintet képvisel, ahol a különböző nehézségekkel küzdő (Sajátos Nevelési Igényű) gyerekek is megkaphatják a számukra elengedhetetlen egyéni és a csoportban is működő sajátos fejlesztést.

8 csoportos óvodánkban egységes szokás-norma rendszer szerint tesszük dolgunkat, mégis minden csoport egy kicsit más, mert Mi is különbözőek vagyunk, és ezt bátran felvállaljuk!
Az egység, az összetartás a gyermekek szeretetében, a gyermekekért való együttmunkálkodásban van!
Szakmai tanácskozásainkon beszéljük meg a felmerülő problémákat egymást támogatva.
Ebben van a Mákvirágosok ereje, összetartozása!

Jaaa! Az épületről, a helységekről, létszámról nem esett szó? Mert számunkra nem az a fontos, hanem a gyermek! Jöjjenek el, tájékozódjanak személyesen!

Szívesen látjuk az érdeklődőket és a hozzánk beiratkozó csemetéket!