Ismerd meg gyógypedagógusainkat!

Császár Anita

Gyógypedagógus

Császár Anita vagyok, 2016 óta dolgozom gyógypedagógusként, melynek több területén is adódott lehetőségem, hogy kipróbálhassam magam. A felsőfokú tanulmányaim során az összefüggő szakmai gyakorlatomat korai fejlesztés területén töltöttem, mindig is az óvodás korosztály és a korai fejlesztés területe vonzott leginkább. Lelkes és kreatív szakemberként általában valami újdonságon töröm a fejem. Örülök, hogy én is a Mákvirágos csapat tagja vagyok

Debreczeni Judit

Gyógypedagógus

A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.

Maróti Zsuzsanna

Gyógypedagógus, pszichopedagógia szakos tanár

A Pedagógiai Főiskola elvégzése után óvodapedagógusként kezdtem a pályámat 1997-ben. Már a főiskola évei alatt foglalkoztatott, hogy hogyan tudnék segíteni “kacifántos” gyermekeknek, akiknek különböző nehézségeik vannak. Ezért jelentkeztem a Gyógypedagógiai Főiskolára.
18 éven át egy kőbányai óvodában dolgoztam, fejlesztőpedagógusként. Óvodánk folyamatosan, egyre több sajátos nevelési igényű gyermek integrációját vállalta fel, akiknek a fejlesztésében aktívan részt vettem. Majd 2018 szeptemberében jöttem a Mákvirág óvodába, ahol úgy érzem, megtaláltam a helyem, szakmailag kibontakozhatok, nagyon sok tapasztalatot szerezhetek. Az óvoda sajátos nevelési igényű gyermekeivel foglalkozom. Igyekszem őket minél jobban megismerni, egyéni igényeik, fejlődési szintjük alapján meghatározni a szükséges támogatást.   
Apró lépésekben haladunk az óvoda összes munkatársával együttműködve. Célunk a gyermekek képességeinek kibontakoztatása, nehézségeiknek csökkentése, a társaikhoz való alkalmazkodás elősegítése.
A megszerzettt tapasztalatok és a tanult ismeretek birtokában szeretnék minden gyermeknek a speciális problémákat, élethelyzeteket figyelembe vevő segítséget nyújtani.