Gazdag Ildikó óvodapedagógus

Gazdag Ildikó, szakvizsgázott óvodapedagógus, mentálhigiénés szakember vagyok. Hiszem és vallom, hogy minden ember egyedi,  megismételhetetlen és képességeihez mérten fejleszthető. A kisgyermek is ember, akinek saját személyisége van, a benne rejlő tudás annak tükrében tör a felszínre. Úgy gondolom, ez a folyamat a test és a lélek egységében kell hogy megvalósuljon. Gyermekeinkben egészséges önismerettel, jó szociális és kommunikációs készségekkel, alapvető tevékenységük a játék során kialakulnak, begyakorlódnak azok a személyiségjegyek, melyek a kiegyensúlyozott, sikeres, boldog élethez szükségesek. Ebben igyekszem segíteni őket.

"Keresem minden gyermek sajátos titkát, és azt kérdezem, hogyan segíthetném abban, hogy Önmaga lehessen" (Janus Korczak).

 
Egediné Wolf Éva gyógypedagógiai asszisztens

Egediné Wolf Éva: Gyógypedagógiai asszisztens A gyermekkornak két tüntérvilága van: cselekvés síkján a játék, a szellemi síkon a mese.

Bodnár Sándorné, Kati néni dajka

 

A gyermek védtelen kis teremtmény, akinek gondját viseljük, e gondoskodásért cserébe, nap mint nap mindazzal a szeretettel halmoz el minket, amit mástól nem kapunk meg.

 
 
KÉPEK
 
 
 
Vissza a lap tetejére
Copyright 2007 Mákvirág Óvoda - designed by buddha