Tóth-Pálné Broda Éva gyógypedagógiai asszisztens

 

Nevem, Tóth-Pálné Broda Éva. Mendén élek férjemmel és négy gyermekemmel. Dajkaként 2005 óta dolgozom. Nagyon szeretem a munkámat, szívesen töltöm az időmet gyerekek között. Szívesen és aktívan veszek részt az óvodai programokon. Szeretem a természetet, ezért szabadidőmben szívesen kirándulgatok és szeretek kézműveskedni.

Majerné Rábai Mária szakvizsgázott gyógytestnevelő

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/s720x720/196833_109254582583686_428915444_n.jpgMarcsi néni
„…Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.”
(Babits Mihály)

Majerné Rábai Mária
Szakvizsgázott Óvodapedagógus, Gyógytestnevelő
   Sokévnyi tapasztalatom: a gyerekek szeretete, a természet szeretete és a családom tart frissen a mindennapokban.
Az óvónői szakközépiskola után hihetetlen lelkesedéssel kezdtem dolgozni. Munka és a család mellett végeztem a Budapesti Tanítóképző Főiskola Óvodapedagógusi, majd a szarvasi Kőrös Főiskola Gyógytestnevelői Szakon. 2003-ban a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Karán tettem sikeres Szakvizsgát. Ismereteimet szakirodalmak tanulmányozásával és tanfolyamok végzésével bővítem, frissítem. – mozgásfejlesztés, néptánc, Korai fejlesztés, stb.   Úgy gondolom, hogy a gyermekek érzelmi és értelmi fejlődését leghatékonyabban a szeretetteljes, nyugodt légkör biztosításával érhetem el. Ezért fontosnak tartom, hogy a gyerekek fogékony időszakában – az óvodás korban – hitelesen, fokozatosan, következetesen, mégis játékosan alapozzam meg a tudás csíráját mind anyanyelvi (mese – vers – zene – tánc), mind esztétikai téren (ének – ábrázolás – mozgás), mind a külső világ megismerésével (környezetünk, matematikai tapasztalatok) és nem utolsó sorban sok-sok mozgással, mely befolyásolja az értelmi képességek alakulását. 

 

Váradiné Medveczky Mercédesz, Merci néni dajka

Rákoscsabán élek, rendezett körülmények között férjemmel és két gyermekemmel. 2015 májusa óta erősítem a Mákvirág Óvoda csapatát. Nyugodt, kiegyensúlyozott természetű ember vagyok. Nagyon szeretem a gyermeket és szívesen töltöm velük a munkámmal kapcsolatos tevékenységeimet.

 

 

 
 
 
 
KÉPEK
 
 
 
Vissza a lap tetejére
Copyright 2007 Mákvirág Óvoda - designed by buddha