Lisztné Imre Ildikó
Szakvizsgázott óvodapedagógus

""Az idő múlhat, a szépség és a jóság, a szeretet és az igazság nem múlik el az évszázadokkal, nem múlik el az emberekkel, hanem örökös, mint a testetlen valóság, s ezekből annyit kap mindenki, amennyit megérdemel."
Fekete István szavai sokszor eszembe jutnak. Valakit a természet szépsége nyűgöz le, sokan a gépek működését tanulmányozzák örömmel, engem azonban a gyermeki lélek szépsége és jósága az, ami csodálattal tölt el.
Azzal, hogy óvodapedagógus lettem, ebből a csodából a lehető legtöbbet meríthetek, ezért érzem a munkámat valóban hivatásnak.
Az elmúlt 16 évben, mióta óvodapedagógus vagyok, sok minden változott az óvodákban, a világban. Változtak a munkánkat szabályozó törvények, változott a pedagógiai program, változott a családok élete is.
De egy valami nem változott: a gyermekekben rejlő szépség, jóság, és szeretet. Ez jelenti a legnagyobb örömöt a munkámban, ugyanakkor a legnagyobb felelősséget is: azt, hogy ezzel a rám bízott kinccsel értő és érző figyelemmel bánjak, hogy megőrizzem, gazdagítsam.

   
 

Gajdosné Garami Judit, Judit néni óvodapedagógus

 

Óvodapedagógusként immár 40 éve dolgozom.
Hitvallásom, amely szerint próbáltam élni, és nevelni a rám bízott gyermekeket, az alábbi idézetben benne foglaltatik:
„A siker az a mód, ahogyan éled a hétköznapjaidat. Apróságokban látszik: amiket teszel, amiket mondasz;
A siker megértő lélek, nyitott gondolkodás;
Hűség a barátaidhoz, az eszményeidhez. Gyermekek, akiket szeretsz, akik tanulnak tőled.”

 

 
Kisné Nagy Katalin

Kisné Nagy Katalin vagyok. Gyógypedagógiai asszisztensként dolgozom a Rákosmenti Mákvirág Óvoda, Maci csoportjában.  11 éve dolgozom együtt gyermekekkel. A célom, hogy munkámmal segíteni tudjam a gyermekek játékos fejlődését és az intézményünk sikeres működését.

 
 

Zsukk Andrásné dadus.

2001 óta dolgozom a Mákvirág Óvodában. Jelenleg a maci csoportban vagyok dadus néni. Fontosnak tartom a munkám során a gyermekek szeretetteljes, nyugodt légkörben való nevelést.

 

 


 
KÉPEK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a lap tetejére
Copyright 2007 Mákvirág Óvoda - designed by buddha