Ficzere Zoltánné óvodapedagógus

„szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni rád”

Vörösmarty Mihály

Ficzere Zoltánné (Mariann néni) vagyok, férjezett, egy gyermekem van. 28 éve vagyok óvónő, 5 éve pedig nyelv-és beszédfejlesztő pedagógus. Ez annyit jelent, hogy segítek a gyermekek beszédszerveinek ügyesítésében, erősítésében, a magyar anyanyelv szépségeinek elsajátításában.

Nagyon szeretem a munkámat, nagyon szeretek adni és feltétel nélkül szeretni és elfogadni a gyermekeket. Munkámban megbízható vagyok, naprakész, van humorérzékem, de következetes is vagyok. Képes vagyok megújulni, továbbfejleszteni magam. Számomra nagyon fontos, hogy a gyerekek életében az óvodai évek szépek maradjanak, és megszerzett tudásukat maximálisan tudják majd kamatoztatni az iskolás éveikben. Szabadidőmet kitölti a család, a sport, a zene.

Büszke vagyok arra, hogy óvó néni vagyok!

 

Palkovítsné Orova Ilona

Palkovitsné Orova Ilona vagyok, azaz Icus néni. 2006 óta vagyok óvónő, azaz óvodapedagógus. A foglalkozás elnevezése találó, mert hiszem, hogy a pici gyermekeket óvni, szeretni és játékosan tanítani kell. Segítem őket, hogy testi, lelki és szellemi fejlődésük az óvodán belül is töretlen legyen. Fontosnak tartom a szeretetteli, nyugodt légkört és azt, hogy a gyerekek élményekkel gazdagodjanak.

Szívesen töltöm időmet a szabadban, vízpart mellett és jógázni is rendszeresen szoktam. Gyermekjóga oktató képesítéssel is rendelkezem.

 

Németh Attiláné, Zsuzsi vagyok. 2010 óta dolgozom dajkaként. Mindig éreztem, hogy a legőszintébb és legtisztább légkör a gyerekek közelségében van. Ezért választottam ezt a hivatást!   Két gyermekem van, a párommal nagy szeretetben neveljük Őket.
„A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben.
Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül.
Miért is hasonlítanád össze Őket?
Mindegyik más.
Mindegyik különleges.
Mindegyik gyönyörű.”
 
 
 
KÉPEK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a lap tetejére
Copyright 2007 Mákvirág Óvoda - designed by buddha