Varga Adrienn óvodapedagógus

Varga Adrienn, Adri néni

 

2001-ben óvodapedagógusi, majd 2005-ben tanítói diplomát szereztem. 2011-ben szakvizsgázott fejlesztőpedagógusként végeztem az ELTE-n. Egy év tanítóskodás után kerültem a Mákvirág Óvodába. 2006 óta vagyok a Halacska csoport óvó nénije. Szárnybontogatásaik elősegítése, fejlesztésük, gondozásuk mellett szeretném sok élménnyel gazdagítani óvodás éveiket. Szeretnék hinni az hagyományos értékekben, gyermekek őszinteségében, mosolyukban, csillogó tekintetükben, amivel rácsodálkoznak a világra.

 „A gyermek szeme a jövő tükre. Jaj annak, aki elhomályosítja.” (Juhász Gyula)

Práger Ibolya Óvodapedagógus

 

Práger Ibolya Óvodapedagógus

Hat éve vagyok óvónő. Nagyon szeretek a gyerekekkel együtt játszani, foglalkozni. Egyik pedagógiai elvem, hogy minden gyermek tehetséges valamiben. Óvónőként feladatunk észre venni ezt a tehetséget, illetve segíteni őt tehetsége kibontakoztatásában. 
Szívemhez leginkább a kézművesség áll, szeretek új technikákat kipróbálni. Így természetes számomra, hogy a gyerekekkel is a lehető legkülönbözőbb technikákat megismertessem és megszerettessem

Pál Erzsébet dadus néni

Pál Erzsébet, Éva néni

1990 óta dolgozom dajkaként a Mákvirág Óvodában. 2006 szeptemberétől viselem szívemen a kis Halacskák gondozását, látom el a csoport körüli teendőket. Munkámban fontosnak tartom a gyermekek iránti szeretetett, türelmet, kreativitást, humort.

 
 
 
KÉPEK
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vissza a lap tetejére
Copyright 2007 Mákvirág Óvoda - designed by buddha